мај 17, 2019 admin

Задовољан сам сезоном

"Гледано из овог угла сезона је била јако добра", почео је рекапитулацију сезоне 2018/19 шеф стручног штаба Фудбалског клуба Напредак, Милорад Косановић. 

" Ако се вратим пар месеци у назад мислим да је било страшно. Први пут у животу ми се десило да припреме нису могле да се одраде како треба, одлазак великог броја играча, долазак нових. Много тешка ситуација је била, поготову после првих утакмица. На срећу, деца су слушала, радила, успео сам и ја да нађем себи мир да се више бацим на конкретан посао, него на анализе и празне приче. На срећу ствари су се отвориле на најбољи могући начин и кључне утакмице,када је било баш тешко, одиграли смо одлично. Те победе дале су нам самопоуздање и задржали смо корак са најближим пратиоцима. На том таласу, кренули смо још боље.

Сада када се осврнем, лепо је и лако, али било је тешко, и не бих волео да ми се то опет понови. Многи би пали на том испиту и не би могли да прескоче то што смо ми прескочили. Напредак опет има неколико младих играча на које може да рачуна на дужи период, као што су Ивановић, Јовић, Обрадовић, Илић. То су момци који показују да ће играти у Супер лиги добар фудбал. Са те стране клуб може бити потпуно задовољан".

Најављујући утакмицу последњег, 37.кола СЛ, Црвена звезда-Напредак, Косановић је рекао да ће се Напредак потрудити да смогне снаге да одигра једну добру утакмицу, и на тај начин учествује у прослави која ће се дешавати на стадиону Рајко Митић у Београду:

" Тамо ће сви славити пре него почне утакмица, а онда ти долазиш као неко ко ремети ствари. Надам се да ћемо соћи снаге и памети да останемо мирни и да нађемо пут да спремно уђемо у ту утакмицу и да пробамо да дамо неки свој допринос целом том моменту прославе. Од нас се очекује да одиграмо најбоље што можемо."

Утакмица Црвена звезда-Напредак игра се у недељу 19.маја у 19:00 часова на стадиону Рајко Митић у Београду.