новембар 21, 2019 admin

Воводина је фаворит

"Репрезентативну паузу екипа Напретка је искористила за одмор, санацију повреда и излечење прехлада", рекао је Предраг Роган шеф стручног штаба Напретка на конференцији за новинаре.

" Свесни смо да је Војводина у шампионат ушла са великим амбицијама, а то резултати такође потврђују. Чињеница је да су они у овом тренутку други на табели и да су нас у Крушевцу победили. Поседују изузетно квалитетну екипу предвођену Дринчићем, Матићем и осталим играчима. Да су се после наше утакмице још појачали довођењем Николића и Петковића из иностранства.

Међутим, да би направили добар резултат, а сигурно је да желимо јер имамо амбицију, моји играчи морају да одиграју као у прошлом колу против Чукаричког, да покажу још једном пожртвовање, борбу, енергију, страст, да буду максимално дисциплиновани, у та не сумњамо и очекујемо да ће то бити довољно за позитиван резултат у Новом Саду."

Голман Напретка Марко Милошевић је водећи на листи голмана чија мрежа је највише мировала :

" Сигурно је да неће бити лако јер играмо са екипом која није случајно у врху табеле. То је екипа која је састављена од младих,талентованих играча али и играча са искуством, предвођена добрим тренером, али у колико ми уђемо фокусирани и са жељом као против Чукаричког не видим да ћемо имати проблем да не изгурамо позитиван резултат."