август 15, 2019 admin

У Шабац по цео плен

Није било много времена за славље након позитивног резултата против Партизана. Екипа Напретка се већ увелико спрема за утакмицу 5.кола Линглонг супер лиге у Шапцу.

Мачва и Напредак ће снаге одмерити у недељу 18.августа са почетком у 20:00 часова, и шеф стручног штаба Напретка Предраг Роган потпуно је свестан тежине предстојеће утакмице, као и незгодне Шабачке публике:

" То је изузетно тешко гостовање. Мачва има доста добрих појединаца, што играча који су дуго у клубу, што новајлија.

На претходној утакмици моји момци су доказали прво себи шта и колико могу, као и да су претходни негативни резултати били плод неког лошег стицаја околности.

Тренира се пуном паром,и остаје само да видимо какво је стање са појединим играчима колико су спремни за утакмицу.

Утакмицом против Партизана, Напредак је поставио стандарде испод којих не би требало да иде. Очекујем једну изузетно тешку утакмицу, где ће вероватно тај психолошки моменат лошег старта и оптерећења резултатом бити пресудан.

Мислим да смо ми ту у предности и надам се позитивном резултату у Шапцу.

Милош Ожеговић, фудбалер Напретка, један део своје каријере је провео у Мачви, и познаје околности под којим ће екипа наступити у недељу:

" Публика је њихов дванаести играч. Што се нас тиче, ми у Шабац одлазимо на крилима доброг резултата против Партизана и идемо да докажемо свима да то није било случајно, тако да се надам позитивном исходу и да ћемо узети сва три бода".

Утакмица Мачва-Напредак игра се у недељу 18.августа са почетком у 20:00 часова на стадиону у Шапцу.