септембар 14, 2016 admin

1409

 

Јужњачки дерби

 

"Два велика клуба са дугим историјама би требало да врате наду у српски фудбал" рекао је шеф стручног штаба ФК Напредак Драган Ивановић на конференцији за новинаре,најављујући јужњачки дерби између Радничког из Ниша и Напретка.

"Од како је Милан Раставац на клупи Радничког, Раднички је показао и учврстио се на самом врху табеле,и прошле сезоне и сада после одиграних осам кола, без обзира што је тим претрпео неколико измена. Био сам апсолутно сигуран да ће он успети да стабилизује клуб и да га доведе тамо где је Радничком место.

Напредак иде узлазном путањом што је мени апсолутно драго због клуба и због људи који живе за овај клуб,због играча и управе клуба као и због нас односно стручним штабом. Даћемо све од себе да покажемо да ови резултати који су коректни нису случајни и да ћемо бити веома тврд орах у овој утакмици.

Требаће нам спортске среће јер Раднички није екипа која прави велике осцилације,они играју константно стабилно и на свом и на гостујућем терену. Очекује нас веома важна утакмица.

Битно је да играчи буду психолошки растерећени,немамо шта да изгубимо а можемо доста да добијемо".

Мераклије и Јакузе ће у петак на стадиону Чаир,још једном имати прилику да покажу колико воле своје клубове, то је ветар у леђа за обе екипе,сматра Ненад Шљивић фудбалер Напретка:

"Атмосфера у екипи је на завидном нивоу,сви су спремни и то је оно што радује.Момци су сто посто сконцентрисани на јуни дерби.Једва чекамо да почне и даћемо све од себе да остваримо добар резултат.

Биће то лепа фудбалска представа на Чаиру и очекујем да нас наше Јакузе подрже на остварењу позитивног резултата. У питању су два изузетна тима са изузетним тренерима, и биће то прави мегдан."

Осим повређеног Фримпонга сви играчи су на располагању стручном штабу Напретка.

Утакмица 9.кола Раднички Ниш-Напредак игра се у петак 16.септембра у 20:00 на стадиону Чаир у Нишу.

puma

puma

puma

puma