март 12, 2018 admin

У 1/4 финалу Куп-а немате право на грешку

Напредак је у 27.колу СЛ одиграо нерешено са Црвеном звездом и донео бод у Крушевац. Рецепт за Звезду и Партизан стратег Напретка Милорад Косановић добро зна, обзиром да је обе првопласиране екипе поразио у Крушевцу и одиграо нерешено у Београду. Екипа је у касним вечерњим сатима синоћ стигла из Београда,а већ у среду 14.марта чека нас нови изазов, утакмица четвртине финала Куп-а Србије: 

"У томе и јесте лепота такмичења у Куп-у, јер се ништа не може исправити. Играте ту једну утакмицу, и то је то.

Ми смо у последњих шест утакмица, не рачунајући Мачву,одиграли са екипама из горњег дела табеле, и то што нам долази Чукарички није ништа ново. То је изазов и за нас и за Чукарички. Биће то једна тешка, тврда и снажна утакмица, уколико ми будемо на висини задатка и спремни да одговоримо начину на који Чукарички игра. Неће бити лако, али ја се надам да ћемо успети да се опоравимо и спремно дочекамо среду. Благи сам оптимиста,што не волим да будем, али мислим да нема разлога да не верујемо у то да и ту утакмицу можемо да прескочимо на наш начин.

Надам се, и било би лепо, да публика дође у већем броју, да подрже ове момке и да нам помогну јер мислим да смо заслужили у овом делу првенства, тако да позивам публику да дође у што већем броју и помогне нам да се пласирамо у следећу рунду куп такмичења", сматра Косановић.

Сви играчи су на располагању стручном штабу Напретка, а од њиховог залагања зависиће ко ће се наћи у протоколу против Чукаричког. 

Утакмица четвртине финала Куп-а Србије игра се у среду 14.марта са почетком у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице на благајнама стадиона Младост. Цена улазница је непромењена: север и југ 150, исток 250, запад један 300, запад два 400 динара.

Деца до 8 година старости у пратњи родитеља не плаћају улаз.