октобар 19, 2017 admin

Треба се радовати напретку сваког играча!

У 14.колу СЛ Напредак дочекује екипу Земуна. Фудбалски клуб Земун се тренутно налази на једанаестој позицији на табели, са једном утакмицом заостатка. 

Шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић није био опширан у анализи противничке екипе:

" На први поглед та утакмица можда не изгледа тешко, али ће сигурно бити чврста и снажна, слична као она против Мачве. Озбиљност, концентрација и дисциплина су неопходне да би утакмицу одиграли најбоље што можемо у овом моменту. Важан је позитиван резултат, и надам се да ћемо то моћи, јер би било важно да на мирнији начин уђемо у завршницу првенства".

Своје ватрено крштење пред новинарима имао је Џеси Секидика, , према мишљењу шефа стручног штаба Напретка, један од најбољих играча у последње две утакмице. Овај млади Нигеријац, са звучном играчком биографијом, није добијао велику минутажу од свог доласка у Напредак 2016.године. Велики играчки потенцијал  у њему, препознао је Косановић, а Секидика се  труди да то на најбољи начин искористи:

" Ако добијеш прилику да играш мораш да даш себе максимално тиму. Ја сам добио прилику да играм и искористио сам је. Од шефа стручног штаба сам добио потребно самопоуздање које ми је било само ветар у леђа". 

Секидика је одговарајући на питања новинара рекао да је његов период прилагођавања потрајао, и да је то један од главних разлога зашто до сада није пружао боље партије.

Косановић је рекао да је Секидика још увек далеко од онога што може, али да има предиспозиције да једним константним радом постане један од најбољих играча, а да је за радовање сваки напредак у игри играча.

Утакмица Напредак-Земун, игра се у суботу 21.октобра са почетком у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће се продавати на дан утакмице на благајнама стадиона по непромењеним ценама.