октобар 27, 2017 admin

 

Сви за Ниш!

Утакмица 15.кола Супер лига раднички-Напредак игра се у недељу 29.октобра са почетком у 17:00 часова на стадиону Чаир у Нишу. Српски Ел класико, за тим Напретка не би требало да буде проблем,сматра шеф стручног штаба Милорад Косановић јер је његова екипа спремна:

" Надам се да смо спремни. Раднички је способан да нам направи проблем, јер колико видим праве доста добрих резултата. Ми сада улазимо у серију утакмица са добрим екипама, где ће бити готово идентично играти, без обзира да ли играмо код куће или на страни. Сваки противник има своје специфичности и ми ћемо то испоштовати. 

Ова утакица захтева већу концентрацију због тога што носи статус дербија, и волим што ћу бити део тога.

До сада је урађен велики посао, и растерећени идемо у Ниш, али то не значи да нећемо бити спремни на максималну борбу за сваки бод. Раднички поштујемо, али пре свих ценимо себе."

Маркоски и Урошевић ће због повреда паузирати и ову утакмицу, а остали играчи су спремни и на располагању стручном штабу.

У последња три дербија Напредак је узео само бод, а недељна утакмица је прилика да се скор мало увећа, мишљења је Ненад Шљивић фудбалер Напретка:

"Очекивања су као и пред сваку утакмицу-да направимо разлику. лепо је што је то дерби и што је атмосфера сјајна. Позвао бих навијаче да нас подрже у што већем броју и да наставимо са добрим резултатима."

Иако је првобитно био најављен пренос ове утакмице, ТВ Арена се ипак одлучила да испрати "вечите".