октобар 12, 2016 admin

 

20161012_115657

 Сви на стадион! Битно је!

 

Сви љубитељи фудбала у Крушевцу добро памте последњу утакмицу у сезони 2013/14, када је у Крушевцу Напредак поражен од екипе Рада, резултатом 2-3. Наставак приче знамо, али не волимо да се подсећамо. Зато предстојећа утакмица 12.кола СЛ носи посебну тежину за наш клуб. Најављујући утакмицу шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић рекао је да се екипа Рада налази у успону форме,као и наша екипа:

"Ми смо репрезентативну паузу искористили за анализу наше досадашње игре у последња четири кола, да бисмо видели шта смо учинили по питању рада, тренинга и појединачно. Анализирали смо како ко напредује из недеље у недељу, јер једино тако тим може да буде успешнији.

Нисмо имали великих психолошких проблема приликом погледа на табелу од првог кола, па је са те стране било лакше. У ведрој атмосфери после победе у Сурдулици дошла је пауза у којој смо се бавили само нама и нисмо се припремали за екипу Рада.

Ове недеље смо се бавили анализом игре ФК Рад и види се да је то скуп искусних фудбалера, на челу са Дринчићем, Веселиновићем, Јовановићем,  уз младе играче, њихови резултати у последње време говоре да ћемо у петак имати озбиљног противника.

Мене то радује јер је та утакмица одлична прилика да би потврдили све оно што смо до сада радили."

20161012_115652Циљ клуба на почетку сезоне је био пласман у плеј оф, међутим добри резултати Напретка су отворили апетите навијача, па су и амбиције порасле:

"Амбиције играчу су улазак у плеј оф, а након тога и да покушамо да урадимо нешто више. Ми смо чврсто на земљи, и идемо из утакмице у утакмицу. Даћемо све од себе да наставимо низ добрих резултата и да обрадујемо наше навијаче", рекао је Јосип Пројић фудбалер Напретка, позивајући навијаче да дођу у што већем броју јер је предстојећа утакмица јако битна за нас.

Абрахам Фримпонг ће пропустити и ову утакмицу због обновљене повреде, и до нове паузе неће бити у такмичарском погону:

Данас се у клубу очекује и повратак Јововића после синоћњег наступа за репрезентацију Црне Горе. 

Утакмица Напредак-Рад игра се у петак 14.октобра у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Карте за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 на билетарници стадиона. Цене карата су непромењене: север и југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.

Деца до 8 година старости у пратњи родитеља не плаћају улазнице.

puma

puma

puma

puma