јул 25, 2019 admin

Све спремно за Војводину

Прву утакмицу пред домаћом публиком Напредак игра у недељу 28.јула од 20:00 часова на реновираном стадиону Младост у Крушевцу.

Сви радови на реновирању приводе се крају, и западна трибина би у недељу требало да заблиста у пуном сјају, па је то био разлог да се новинарима прво обрати директор Напретка, Владимир Арсић:

" Нова сезона је за радну заједницу куба почела још пре четрдесет дана, јер смо по завршетку претходне одмах кренули са радовима на реновирању стадиона Младост. До прве утакмице која се игра у недељу биће завршена трибина запада један и запад два. Урађена је комплетна хидроизолација, бетонски премаз и окречене су трибине.

Урађен је тунел, са комплетно новом подлогом, зидовима, остветљењем и новим муралом.

Билетарнице, новинарске ложе, тоалети, један огроман посао који је урађен. Адаптацију стадиона радимо парцијално, тако да ћемо по завршетку ове утакмице кренути са следећом трибином.

У овом тренутку неће бити постављене нове столице због ограничења буџета, али је то инвестиција која је предвиђена у наредном периоду."

Нова подлога и дренажа су урађени паралелно са радовима који су текли на стадиону.

За утакмицу са Војводином неће бити отворена трибина на западу два, а поред комплетне удобности која очекује навијаче Напретка на трибинама, шеф стручног штаба Предраг Роган говорио је о ономе што ће гледаоци имати прилике да виде на терену:

" Очекује нас још једна утакмица против претендента за висок пласман. Имамо велико поштовање према екипи Војводине,јер сви знамо да је долазак новог тренера управо везан са амбицијама Војводине, и његове екипе играју агресивно, са пуно ритма и темпа. Војводина има доста квалитетних појединаца. Они су добро стартовали и то је ветар у леђа.

Са друге стране сматрам да су моји играчи показали потенцијал. Свестан сам да ни један пораз није пријатан, без обзира што су показали добру игру. Очекујем да ћемо позитивне ствари са Брда поновити у недељу, и ако тако буде уз посвећеност, пожртвованост ових момака, и навијача, које позивам да дођу у што већем броју да нам дају енергију и подрже ове момке који то стварно заслужују,  надам се да ћемо се сви заједно радовати првим бодовима у новој сезони."

Запажену партију на Брду је пружио фудбалер Напретка Иван Ђорић, па очекивања нису ништа мања ни пред недељну утакмицу:

" Искрено се надам да ће нам се, за добру игру против Чукаричког али изгубљене бодове, вратити већ у недељу и да ћемо успети да остваримо позитиван резултата, а то је у овом случају само победа.

Војводина је озбиљна екипа, у измењеном саставу у односу на прошлу сезону. Надам се да ћемо успети да поновимо резултат и победимо".

Нека буде и мање датих голова, коментар је свих навијача Напретка, али победа.

Утакмица Напредак-Војводина игра се у недељу 28.јула са почетком у 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Карте за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице, на билетарницама стадиона од 10:00 часова. Цене улазница су непромењене: север и југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.