септембар 19, 2019 admin

Статистика на страни ТСЦ

Фудбалски клуб ТСЦ је наредни противник са којим ће Напредак одмерити снаге у суботу 21.септембра од 18:00 сати на стадиону Младост у Крушевцу.

Статистика је јасна, у последњих 38 утакмица ТСЦ није изгубио ни једну, и са правом се налази у врху табеле сматра шеф стручног штаба Напретка Предраг Роган:

" Екипа ТСЦ-а свакако заслужује све честитке на досадашњем такмичењу.Највеће заслуге иду мом бившем директору, а садашњем колеги Золтану и његовом стручном штабу и  играчима. 

Они су 9.септембра прошле године доживели последњи пораз, и тај податак довољно говори о томе о каквој екипи се ради. 

И ми имамо шта да покажемо, и ми се питамо у суботу. Наравно да моји играчи желе да наставе низ добрих партија и добрих резултата и очекујемо од њих да покажу исту енергију и исту страст и да уз подршку навијача дођемо до још једног доброг резултата.

Многи су желели да прекину низ ТСЦ-а: и Спартак и Партизан и Војводина, нису успели. Екипа је састављена од одличних појединаца које нећу сада набрајати јер би требало набројати десетак, дванаест играча. Мислим да имамо начина да одговоримо њиховој квалитетној игри.

Моји момци имају шта да покажу и са правом желимо да будемо озбиљан чинилац овог шампионата. Очекујем да ће публика уживати у утакмици."

Фудбалер Напретка Ђуро Зец сматра да је ТСЦ озбиљан противник и додаје:

" То је одлична екипа, без пораза у досадашњем такмичењу и нас очекује једна тешка утакмица. Морамо да поновимо игру из последњих неколико кола, да будемо чвршћи и бржи од њих. Наше грешке ћемо свести на минимум и надам се да ћемо обрадовати наше навијаче са нова три бода".

Осим Вешковца и Павићевића сви играчи су на располагању стручном штабу, па је Роган на слатким мукама:

" Обзиром да смо Рад победили са једном екипом, а да смо у Сурдулици играли са другом екипом, на слатким сам мукама и ми ту немамо проблема. Екипу не чини осамнаест играча него цео тим."

Утакмица Напредак-ТСЦ игра се у суботу 21.септембра у 18:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати. Цена улазница је непромењена: север 150,исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.