септембар 14, 2017 admin

 

Оно што имаш у себи мораш да покажеш!

Најављујући гостовање у Новом Саду, шеф стручног штаба Напретка Ненад Сакић рекао је да је Војводина одлична екипа, која се налази у врху табеле и свакако екипа која зна да игра фудбал. Не могавши да сакрије разочарање после два пораза, Сакић је окупљеним новинарима рекао да од својих играча очекује да покажу да имају карактер:

"Надам се да ћемо после два пораза успети да смогнемо снаге да би смо одиграли ту утакмицу најбоље што можемо.

Неприхватљиве су неке ситуације које су се дешавале против Спартака и Вождовца. Тактичке грешке су недопустиве.

Ми исправљамо пропусте, и када помислиш да је све исправљено, појави се друга пукотина. У таквим условима је тешко радити, али стручни штаб даје свој максимум, и док год будем могао да исправљам бићу овде.

Наравно, за овај посао треба имати "широка леђа". Ја их имам. Очекујем и од мојих играча да покажу једном да тај ритам, храброст и енергију могу да имају у континуитету.

Порази су део игре, али је недопустиво да победиш три утакмице, па две изгубиш, при томе не причам само о резултату,већ о континуитету. Утакмица може да се изгуби али ипак будеш задовољан јер си пружио свој максимум. Хоћу да будем сигуран да када екипа изађе на терен знам тачно колико могу.

Имали смо лош старт на почетку првенства и успели смо да се вратимо.

Најважније је да у Новом Саду будемо мотивисани, и очекујем да и моји играчи имају исти однос према послу као и ја!

Дошли смо до момента када квалитет личности мора да дође до изражаја. Играчи морају да покажу да су квалитетни људи. Оно што имаш у себи мораш да покажеш! Ето,само то очекујем од њих.

Разговараћу са играчима,као што увек и разговарамо, извешћу, по мом мишљењу, једанаесторицу најбољих и наравно да очекујем позитиван резултат против Војводине".

Утакмица Војводина-Напредак игра се у суботу 16.септембра у 19:00 часова на стадиону Карађорђе у Новом Саду.