мај 18, 2017 admin

Драги Крушевљани, поштовани навијачи, 

 

Након голготе, невиђене крађе и понижења које смо доживели у Лучанима, а било је међу вама и сведока те бруке, питамо се коме и зашто сметамо?!

Да ли због чињенице да смо финансијски најстабилнији клуб у Србији, да имамо понајбољу инфраструктуру, да смо по гледаности и броју навијача трећи у земљи?

Да ли смо можда добрим играма, као повратници у Супер лигу, некоме помрсили рачуне, па нам се не дозвољава да равноправно учествујемо у борби за излазак на међународну сцену?

У Лучанима смо брутално и перфидно покрадени. И то није први пут у овом првенству. Много нам је бодова украдено! Играчи су у сузама, јер су били немоћни, ипак достојанствено остали у Лучанима на терену до краја. И не желе да се предају. Због тога су наши хероји, без обзира како се заврши ово првенство.

У недељу ћемо широм отворити капије нашег стадиона и позивамо вас да дођете и поздравите наше јунаке, који су током целе сезоне достојно репрезентовали Крушевац и Напредак.

Желимо победом да окончамо првенствo, a даћемо све од себе да и у наредном докажемо да је Напретку место у врху српску фудбала, да заслужујемо да будемо српски представник у неком од европских такмичења.

                                                                                            УПРАВНИ ОДБОР

                                                                                            ФК НАПРЕДАК