август 30, 2019 admin

Роган и Којић о Раду

Нови тренер увек носи и нову енергију, па тако шеф струке Напретка Предраг Роган сматра да је ситуација иста и у Фудбалском клубу Рад:

" У претходним утакмицама Рад је показао да је квалитетна и добра екипа, колега Радојичић је показао свој квалитет.

Рад је састављен од добрих и квалитетних играча као што су Босанчић, Трифуновић, Касалица, уз плејаду младих талентованих играча пониклих у њиховој омладинској школи представља састав за поштовање.

Ми смо са друге стране у претходним утакмицама показали колико можемо и шта можемо. Очекујем и захтевам од својих момака да понове партије из претходних утакмица, једну посвећеност, приврженост, оданост, агресију, и ако тако буду ушли у утакмицу не сумњам у позитиван резултат."

Не случајно, на конференцији за новинаре представљено је и ново појачање ФК Напредак, нападач Немања Којић, који је дошао из Токијског Вердија, а који је потекао из Фудбалског клуба Рад, за који је одиграо 82 утакмице и постигао 20 погодака:

" Напредак као клуб није било тешко изабрати, јер је то велики клуб са великом традицијом. Пресудило је то што Рогана знам доста дуго и заједно смо радили у Раду у млађим категоријама и у првом тиму. Надам се да ћу својим искуством помоћи како саиграчима тако и Фудбалском клубу Напредак."

Утакмица 7.кола Линг Лонг супер лиге игра се у недељу 1.септембра од 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.