август 2, 2017 admin

Решење је само рад!

Утакмица трећег кола Супер лиге, Напредак-Радник, за играче Напретка носи императив победе. Након ремија против Рада и пораза од Чукаричког,са само једним бодом из два кола, очекивања навијача, играча и стручног штаба су иста:

"И ми очекујемо да кренемо са победама, јер нисмо планирали само бод из два одиграна кола. Сигурно је да смо у заостатку, али верујемо у наш рад, ствари које нису биле добре поправљамо и очекујемо да све буде много боље већ против Радника. 

Игре које смо пружали у припремном периоду су биле далеко боље у односу на игру из прва два кола. Ми смо тренутно у проблему који решавамо и сигурно ћемо учинити све да већ против Радника покажемо бољу игру", обећао је шеф стручног штаба Напретка Ненад Сакић.

Капитен Напретка, Јован Маркоски рекао је окупљеним новинарима да је предност Напретка домаћи терен, али и то да је недопустиво губити бодове код куће:

"  Сви радимо на исправљању пропуста из прве две утакмице, биће их сигурно и у петак, али ћемо учинити све да забележимо прву победу у сезони".

Улазнице за утакмицу Напредак-Радник биће пуштене у продају на дан утакмице, у петак 4.августа од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цена улазница је: север 150, југ 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.

Утакмица почиње у 20:00 часова.