фебруар 20, 2020 admin

Рад је незгодан противник

У 22.колу Линглонг суперлиге, Напредак гостује екипи Рада, која има 11 бодова и налази се на последњем месту табеле:

" Ово првенство је по питању квалитета и игре екипа уједначено. Ако издвојимо Звезду,Партизан, Чукарички и Војводину, сви смо ту негде,приближног квалитета.

На Бањицу идемо да тражимо позитиван резултат и нашу игру, да покушамо да победимо. Неће бити лако јер имамо доста повређених играча: Вушуровић, Лакић, Пајовић, Ђорић, ево јуче и Обрадовић.

Имамо квалитетних играча да надоместимо те позиције. У ведром духу и добром расположењу очекујемо утакмицу и надам се да ће момци пружити максимум и да се непоражени вратимо са Бањице.", рекао је шеф стручног штаба Напретка Иван Стефановић најављујући предстојећу утакмицу.

Ненад Гаврић,фудбалер Напретка,  је обрадовао крушевачку публику у утакмици против Јавора, па се нада да ће тако бити и у Београду:

" Цела екипа и стручн штаб су заслужни за то, и надам се да ћу наставити са головима јер се то од нас, навалних играча и тражи.

Сигурно д анас очекује једна тешка утакмица против екипе Рада која у својим редовима одличне појединце попут Бране Милошевића, Касалице, Трифуновића, али на нама је да испоштујемо све што нам Шеф буде рекао и надамо се добром резултату."

Утакмица Рад-Напредак игра се у суботу 22.фебруара у Београду са почетком у 16:00 часова.