август 18, 2016 admin

 20160818_125955

 "Свежа крв" ће добити шансу

 

 

Након добре игре у Лучанима,али без спортске среће, утакмицу шестог кола против Јавора дочекујемо са императивом победе, рекао је шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић:

" Свака утакмица је посебна и тешка.Видимо да свако свакога може да победи.Ми смо на самом старту искористили могућност да изненадимо Звезду и Партизан. Не могу да не будем задовољан игром и залагањем у прошлом колу,али једноставно нисмо имали спортске среће.

Изгубили смо тај један бод,јер је план био да са шест бодова дочекамо последња два кола пре паузе. Недостаје да би смо мирније дочекали утакмицу са Јавором.Није ништа алармантно,али се намеће императив победе.Јако сам задовољан радом момака.Добро тренирају,атмосфера је одлична.

Јавор је екипа која је ново формирана,као и ми,отишло им је неколико стандардних играча и сигурно да ће колеги Милошу Веселиновићу  бити потребно,као и мени,стрпљења да се све скоцка.

Екипа Јавора игра тактички добро,пораз од Војводине не треба да буде репер,јер може да завара. Сам ток утакмице је показао да Јавор није у подређеној улози,али индивидуална способност играча Војводине је била одлучујућа.

Некада треба имати и спортске среће.Надам се да ћемо ми бити ти који ће се радовати у суботу, да ће Напредак изаћи као и увек мотивисан.Од новајлија очекујем "свежу крв" на тој утакмици".

Братислав Пуношевац и Владимир Јововић су стекли право наступа за Напредак. Пуношевац долази из Мађарског Bekescsaba 1912,а Јововића је Звезда уступила на шестомесечну позајмицу. Двојица нападача су "свежа крв" која је Напретку у овом тренутку потребна.

Напретку су навијачи увек били дванаести играч,па је фудбалер Напретка Јосип Пројић искористио прилику да то још једном нагласи:

"Играчи су максимално спремни и концентрисани на предстојећу утакмицу.Даћемо све од себе да остваримо позитиван резултат.Помоћ Навијача је увек потребна,па се надам да ћемо сви заједно уписати нова три бода".

Јован Маркоски ће у суботу помоћи својим саиграчима,јер се враћа у екипу после двонедељне паузе.Вулић ће због повреде пропустити и ову утакмицу,а остали играчи су на располагању стручном штабу.

Утакмица Напредак - Јавор игра се у суботу 20.августа са почетком у 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати.Цена улазница је следећа: север и југ 150 динара,исток 250,запад један 300 и запад два 400 динара.

 

 

puma

puma

puma

puma