новембар 8, 2018 admin

Костић због картона паузира против Рада

Утакмица Рад-Напредак игра се у суботу 10.новембра са почетком у 18:00 часова на стадиону Краљ Петар Први у Београду. Екипа Напретка биће ослабљена за Мирољуба Костића, који ће због картона прескочити утакмицу против Грађевинара, али то није једини проблем који мучи шефа стручног штаба Напретка:

" Свака утакмица је прилика да се нешто надокнади и помери корак напред. У други део првенства улазимо ослабљени за Костића, а играмо са тимом који који је много бољи него што то тренутно стање на табели показује.

Рад је екипа у коме има много квалитетних играча: Михајловића, Лутовца, Перендију. То је тим који хоће да игра фудбал тако да нас очекује интересантан меч.

Надам се да ћемо без обзира на кадровске проблеме успети да се концентришемо. Ако желимо резултат морамо бити бољи него на претходним утакмицама.То не значи да смо били лоши,напротив, били смо добри, али је то стандард који морамо да имамо када за противнике имамо тимове као што је Рад", закључио је Милорад Косановић најављујући утакмицу 16.кола Супер лиге Србије.

Конференције за медије су увек добра прилика да се младе фудбалске наде фотографишу са тренером и играчима Напретка. Данас навијач-сутра можда играч Напретка.