јануар 8, 2020 admin

Промовисан нови Шеф стручног штаба

Иван Стефановић промовисан је у шефа стручног штаба Фудбалског клуба Напредак. Потпредседник клуба Бојан Миладиновић рекао је да је Стефановић након једанаест година рада у Напретку заслужио прилику да са клупе предводи клуб у наставку првенства:

" Иван Стефановић је заслужио да му се након дугогодишњег рада у Напретку укаже поверење да предводи клуб у наставку првенства.  Надамо се да ће Иван наставити са радом тамо где је стао, када је у последња два кола предводио Напредак са клупе."

Нови шеф стручног штаба се захвалио на указаном поверењу и представио нове чланове свог стручног штаба:

" Желео бих да се захвалим управи и руководству клуба на указаном поверењу, то је велика част и велика одговорност. Дуго сам сањао овај дан и жеља ми се испунила. Оно што могу да обећам је напред у нове победе, добар рад, добру атмосферу, дисциплину, чврсту екипу, тактички одговорну, а из свега тога ће доћи и резултати.

Сви заједно са мојим стручним штабом, комплетном радном заједницом и навијачима напред у нове победе.

Мој стручни штаб чине: Иван Бабић, мој пријатељ, саиграч, бивши тренер омладинаца; Здравко Перић кондициони тренер који је више година у клубу и нови тренер голмана Слободан Јанковић. "

Први асистент тренера Иван Бабић рекао је да му је велика част што је део стручног штаба:

" Захвалио бих се председнику клуба Марку Мишковићу , потпредседнику Бојану Миладиновићу и шефу стручног штаба Ивану Стефановићу што су ми указали поверење. Знам да имамо велку одговорнос али се надам да ћемо направити добар резултат и наћи се у првих осам екипа."

Нови тренер голмана Слободан Јанковић се захвалио на указаном поверењу да буде део стручног штаба Напретка:

" У јесењем делу сам радио као тренер голмана омладинске селекције, упознат сам са ситуацијом у клубу, осећам велику одговорност и обавезу која ми је постављена као изазов и надам се да ћу одговорити на све захтеве које клуб буде поставио пред мене".