април 18, 2019 admin

Прижељкујемо победу

У суботу 20.априла, са почетком у 17:00 часова, Напредак дочекује Војводину, у оквиру 32.кола СЛ.Тим поводом данас је одржана конференција за медије, на којој је на питања новинара одговарао шеф стручног штаба Напретка, Милорад Косановић:

" Предстоје нам две утакмице које ћемо одиграти овде у Крушевцу, против мојих новосађана. Прва на програму је Војводина. Надам се да ћемо задржати концентрацију и успети да добро одиграмо обе утакмице, и против Војводине и следећу против Пролетера. Позитиван резултат би био одличан,не због пласмана, него због такмичења.

Победу можемо да прижељкујемо а реално је да је овог пута и очекујемо.Неће бити лако, али треба одиграти утакмицу тражећи победу свих деведесет минута."

Стручном штабу Напретка на располагању су сви играчи осим Бахе и Деака, који је после уганућа рамена почео да тренира, док се на Баху не рачуна до краја првенства.

Карте ће се продавати на дан утакмице, од 10:00 сати на билетарницама стадиона Младост у Крушевцу. Цене карата су: север и југ 150, исток 250, запад један 300, запад два 400 динара.