март 9, 2018 admin

Празник фудбала на Маракани

Један од најзанимљивијих мечева 27.кола СЛ игра се у недељу 11.марта са почетком у 18:30 на стадиону Рајко Митић у Београду. Напредак гостује екипи Црвене звезде:

" Када је Звезда у питању увек има много непознаница. То је велики клуб код којих се дешавају велике ствари и мислити да о њима знате све претенциозно је. Знамо само оно што нас интресује и колико нам треба, а мислим да је то сасвим довољно" рекао је шеф струке Напретка Милорад Косановић, који је у току своје богате тренерске каријере у два наврата био тренер Црвене звезде, и наставио:

" Ми смо у овом пролећном делу одиграли 4 утакмице, три са клубовима из самог врха а једну несрећну и непријатну у Шапцу. Одиграли смо одлично све четири утакмице, направили добар резултат и улазимо у неку мирну фазу овог такмичења, за које верујем да ћемо га завршити коректно.

Прва од три утакмице које нам предстоје је ова против Звезде. За све играче који нису у Звезди то је посебна врста изазова, и једна врста празника: да изађу на стадион и покажу шта и колико могу против тима који је давно освојио овогодишње првенство. Играћемо утакмицу пред доста публике, пред тв камерама, тако да наше играче могу да виде љубитељи фудбала широм Србије.

Посебна драж на овој утакмици биће и судија Мајо Вујовић који ће да да свој допринос да ова утакмица протекне на најбољи начин, тако да имамо све услове да се представимо у најбољем светлу. Не постоји никакво оптерећење резултатом, једноставно идемо да играмо и да се надигравамо" .

Осим Шљивића и Секидике, који су кажњени због картона, сви остали играчи су на располагању стручном штабу Напретка.

Утакмица Црвена звезда-Напредак игра се у недељу 11.марта са почетком у 18:30 на стадиону Рајко Митић у Београду, уз директан пренос на Арени.