фебруар 24, 2020 admin

Потребна нам је подршка правих навијача

Иако се очекивало да на Бањици неће бити лако, пораз је тешко пао играчима Напретка, па је с тим у вези шеф стручног штаба Иван Стефановић замолио навијаче за разумевање и мало стрпљења:

" Знали смо да неће бити лако. Оно што је необјашњиво јесте да смо победили сами себе,покушали у другом полувремену да се вратимо у игру, међутим лопта није хтела у гол.

Позивам праве, верне навијаче који су увек ту уз клуб, уз ове младе момке, и деле са њима и добро и лоше. Сметају ми коментари по друштвеним мрежама, због количине критика упућених на рачун играча, а самим тим и на мој рачун. Момци то тешко носе, јер је њима најтеже што су поражени, а онда прочитају и негативне коментаре. Мислим да ако је неко веран навијач Напретка он мора да буде уз клуб и када иде и када не иде."

Та утакмица је архивирана и нови изазов Напретка је екипа Радника из Сурдулице. утакмица се игра у среду 26.фебруара са почетком у 18:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу:

" Радник смо анализирали, имају добре играче, наша двојица бивших играча су у њиховим редовима:Јовић и Костић, ту је и Вук Митошевић и Неца Томић. Много добрих играча предвођених Симом Крунићем, неће бити нимало лако. 

Са Мојим играчима сам се договорио да никоме ништа више нећемо да поклањамо, па да после јуримо бодове, идемо од првог минута на победу, да дају свој максимум, уз подршку наших верних и правих навијача. У утакмицу мора да се уђе како треба и да се победи.Том победом би требало да кренемо у серију добрих резултата," рекао је Стефановић.

Нимало лак задатак у овом тренутку има млади Милан Обрадовић, коме је стручни штаб указао поверење и доделио му капитенску траку:

" Част је носити траку, и хтео бих да се захвалим Клубу на томе. Ништа није тешко, добром партијом у среду може све да се преокрене и крене на боље".

Утакмица 23.кола Линглонг суперлиге Напредак-Радник, игра се у среду 26.фебруара од 18:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Карте за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на билетарницама стадиона Младост. Цена карата је непромењена.