мај 11, 2017 admin

 

Поправни у суботу! 

" Ми немамо другог избора, него да изађемо и остваримо оно што желимо, а то је победа. То нам је неопходно и то је први корак од ове три утакмице које су нам преостале. Морамо урадити све што је до нас. Сигуран сам да играчи препознају моменат и да ће дати и последњи атом снаге.

У суботу играмо против екипе која је много боље организована од када има новог тренера Срђана Васиљевића. Они немају претеране амбиције у овом плејофу, али су екипа састављена од искусних играча који у сваком тренутку знају шта хоће", рекао је шеф стручног штаба Вук Рашовић на конференцији за новинаре, најављујући утакмицу 35.кола СЛ у којој Напредак дочекује Јавор-Матис.

Након пораза у прошлом колу, велико искушење пред стручним штабом ће бити психолошки моменат фудбалера Напретка:

" Много је емоција потрошено у претходној утакмици, сви су се истрошили, а остали смо дужни публици, јер све што радимо радимо због њих. У тренуцима када се ломи, потпуно смо свесни која су очекивања сваког навијача Напретка. Није пријатно када не постигнеш погодак из прилика какве смо ми имали. Генерално наша екипа игра лакше када постигне први погодак и трудићемо се да дођемо брзо до погодка.

Оптимиста сам и верујем у све ово што радим, верујем у рад играча, тако да оптимистично улазимо у следећу утакмицу."

Миладиновић и Гобељић ни у предстојећој утакмици неће моћи да помогну екипи због повреда, а за осамнаест ће конкурисати сви остали.

У 50. Ел класику, Алекса Вукановић због повреде, није могао да помогне екипи, и његов недостатак се осетио:

" Највише ја жалим што нисам могао да помогнем екипи онда када је то било најпотребније. Лопта није хтела у гол, али идемо даље. Остале су три утакмице да то решимо и надам се да ћемо у суботу обрадовати публику са нова три бода."

Утакмица Напредак-Јавор Матис игра се у суботу 13.маја од 19:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост. Цене улазница су : север и југ 150 динара, исток 250, запад један 300, запад два 400 динара.