јул 15, 2016 admin

 

vlada

Сезонске по цени већ од 1300 динара

Директор Фудбалског клуба Напредак Владимир Арсић најавио је почетак продаје сезонских улазница за понедељак 18.јул у 10:00 сати на благајнама стадиона Младост:

" Одлуком Управног одбора ФК Напредак дефинисане су цене сезонских улазница за предстојећу суперлигашку сезону. У овој сезони на стадиону Младост у Крушевцу публика ће бити у могућности да одгледа најмање 20 утакмица. Цене сезонских улазница су следеће: северна и јужна трибина 1700 динара, источна 3000,запад један 4000 и запад два 5000 динара.

Као и сваке године и ове смо изашли у сусрет пензионерима,па ће они имати повлашћене цене за сезонске улазнице:север и југ 1300 динара, исток 2000,запад један 2500 и запад два 4500 динара."

Арсић је апеловао на све навијаче Напретка да обезбеде себи сезонске улазнице,јер ће оне важити и за утакмице против Партизана и Звезде. 

Комплетан тикетинг за све утакмице ФК Напредак које се играју у Крушевцу радиће фирма Тикетлајн.

0102

 

Сезонске улазнице ће бити персонализоване. За куповину улазница потребан је документ са фотографијом, а за пензионере и задњи пензиони чек.

У складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама,лица млађа од 16 година не могу сама купити сезонску улазницу, нити бити на стадиону без пратње родитеља или старатеља.

Сезонске улазнице продаваће се до четвртка 28.јула, а од петка 29.јула биће пуштене у продају улазнице за утакмицу са Партизаном.

 

 

puma

puma

puma

puma