август 24, 2017 admin

Победом дочекати паузу!

Утакмица Напредак-Јавор Матис игра се у суботу 26.августа од 20:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Јавор је скаутиран, а најпозванији да говори о томе био је шеф стручног штаба Напретка, Ненад Сакић:

" Јавор игра чврсто, одговорно и дисциплиновано.Свака утакмица је прича за себе. Од мојих играча очекујем да стрпљивом и квалитетном игром добијемо Јавор."

О значају победе пред репрезентативну паузу која нам следи након седмог кола СЛ, говорио је Немања Петровић, фудбалер Напретка:

"На паузу желимо да одемо у добром расположењу, које нас прати, и да остваримо низ победа. Свесни смо тежине утакмице. Ми ћемо покушати да све оно што радимо на тренинзима пренесемо на терен, и да одиграмо најбоље што можемо. Ако ме срећа послужи надам се да ћу постићи гол", рекао је Петровић алудирајући на евро гол постигнут у припремном периоду баш против екипе Јавор Матиса.

Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице, у суботу 26.августа од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Деца до осам година старости, у пратњи родитеља, не плаћају улаз. Цене улазница су непромењене.