септембар 20, 2018 admin

 "Оверити" бодове из Куле

Милорад Косановић, шеф стручног штаба очекује да ће Напредак играти још боље него у претходне три утакмице. Он је данас, најављујући утакмицу која се игра у суботу против Динама из Врања, рекао окупљеним представницима медија да бодови донети из Куле неће значити ништа у колико се не потврде у суботу:

" Последња три кола смо одиграли доста добро, поготову у односу на прве четири утакмице, и улазимо у фазу у којој се види  све оно што ми хоћемо у игри и то ми даје наду да ћемо наставити тим путем. Када је игра добра, онда ни резултати нису далеко, тешко беже. 

У суботу имамо једнако важну утакмицу као утакмицу у Кули против Спартака, јер смо у ситуацији да пробамо да "оверимо" бодове које смо узели у претходном колу, и да онда мирнији уђемо у серију утакмица које нам предстоје после Динама.

Звезда, Чукарички, куп утакмица против Металца и Војводина су четири јаке и лепе утакмице и очекујем да их одиграмо на најбољи могући начин."

Говорећи о Динаму, Косановић је рекао да за противника имамо екипу која не стоји добро на табели, али екипу која се не разликује много од осталих у лиги:

"Имамо сва права а и обавезу да се добро спремимо, да одиграмо утакмицу најбоље што можемо, и да пробамо да освојимо још три бода која би нам у овом моменту значила много и која би нас усмерила ка горњем делу табеле:"

Утакмица Напредак-Динамо Врање игра се у суботу 22.септембра са почетком у 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу.

Један од кључних одбрамбених играча Напретка Душан Вешковац рекао је да нам предстоји важна утакмица, да би у утакмице које нам долазе ушли са још већим самопоуздањем:

" Динамо је екипа која игра фудбал, не брани се, тако да очекујем динамичну утакмицу. Надам се да ћемо обрадовати домаћу публику".

Улазнице за утакмицу Напредак-Динамо биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на билетарници стадиона Младост. Улазнице ће се продавати по цени: север 150, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.

Јужна трибина неће бити отворена за публику, а власници сезонских улазница за југ могу гледати утакмицу са северне трибине.