септембар 23, 2016 admin

20160923_140255 

Опрезно против Спартака 

Најављујући утакмицу 10.кола СЛ,шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић рекао је да нам у госте долази једна стабилна екипа,која је из прошлогодишнјег плеј аута изашла као прва:

"Врло опрезни дочекујемо екипу Спартака,јер њихових освојених 16 бодова много говоре о квалитету тренера и игре.Налазе се у самом врху табеле и врло су ефикасни. Спартак не игра утакмице на свом терену,и то свакако повећава значај овојених бодова. 

У свом тиму имају групу играча која већ низ година игра Супер лигу,попут Торбице,Милића и Мудринског.Уз њих и млади Ивановић који је прошле сезоне показао да је одличан играч и као реализатор и у пробојности која га краси.

Ми имамо предност домаћег терена,и немамо шта д аизгубимо.Идемо на победу, и морамо да дамо све од себе".

Ивановић је рекао и да је куп утакмицу против Партизана искористио за проверу неких играча и да очекује од играча да ће бити силно мотивисани да дођу до победе.

"Играчи Напретка у одличној атмосфери дочекују екипу Спартака и испадање из Купа није имало значајнијег утицаја на екипу. Спартак долази да се надмеће са нама, а ми ћемо то искористити и надам се добром резултату", рекао је увек насмејани Бојан Миладиновић,фудбалер Напретка.

Још увек је неизвестан наступ Абрахама Фримпонга,иако он тренира од среде са екипом,смањеним интензитетом. Остали играчи ФК Напретка су на располагању стручном штабу.

Утакмица 10.кола СЛ, ФК Напредак-ФК Спартак ЖК игра се у недељу 25.септембра у 19:00 на стадиону Младост у Крушевцу. 

Карте за утакмицу биће пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 часова.

 

puma

puma

puma

puma