октобар 20, 2016 admin

20161020_120344

 

 Ми смо се определили за добру игру

 

"Немамо избора, ми смо се определили за наставак добрих игара", почео је своје обраћање новинарима шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић, најављујући утакмицу 13.кола СЛ у којој Напредак гостује Новом Пазару:

"Почели смо гостовањем у Нишу, наставили смо у Сурдулици и идемо Новом Пазару у моменту када су они променом тренера добили на мотивацији и на агресивности. То су показали и у Сурдулици и против Радничког из Ниша".

Само речи хвале је Драган Ивановић имао за свог колегу Зорана Говедарицу, истичући његову могућност да мотивише играче да освоје сва три бода, али и хвалећи новопазарску публику која увек зна да препозна добар фудбал:

" Напредак је сада психолошки стабилан. Битно ми је да екипа зна шта хоће, да је мирна, да у сваком моменту сви дају максимум ангажовања и размишљања на сваком делу терена. Из недеље у недељу успевамо да одржимо тај баланс и не правимо велике осцилације у игри.

Направили смо добру равнотежу и противницима не омогућавамо да праве стопостотне шансе. Деси се по који кикс, али не катасртофалан који би нас довео у мат позицију. 

Очекујем од искуснијих играча максималну сконцентрисаност у Пазару по питању тактичког дела."

Искусни штопер Бојан Миладиновић рекао је да играчи не осећају притисак због добрих резултата:

"Ми идемо из утакмице у утакмицу и трудимо се да покажемо игру која нас је и до сада красила. Притиска нема. Амбиције су улазак у плеј оф, а за остало ћемо видети.

У Пазар идемо да се надигравамо. Екипа Напретка је психолошки стабилна и надам се добром резултату."

Многи навијачи Фудбалског клуба Напредак добре резултате ове сезоне приписују пре свега тренеру Драгану Ивановићу, али и повратку Крушевљана у свој матични клуб. Братислав Пуношевац је један од њих:

" Све се некако поклопило са добрим резултатима. Атмосфера у свлачионици је феноменална и идемо у Пазар да играмо фудбал. Од испуњавања тактичких задатака које Шеф буде изнео пред нас, зависиће и резултат. Напредак је показао да може да победи сваку екипу, и само од наше игре зависи резултат који ћемо остварити у Пазару.

Нема нерешивих и тешких задатака. Ја увек верујем у добар резултат."

Задња линија ће и за ову утакмицу остати ослабљена за Фримпонга, а неизвесно је и Лековићево учешће због проблема са задњом ложом.

Утакмица ФК Нови Пазар - ФК Напредак игра се у суботу 22.октобра у 17:00 на градском стадиону у Новом Пазару.

 

puma

puma

puma

puma