септембар 12, 2019 admin

О Раднику све најбоље

Репрезентативну паузу Напредак је искористио ефикасно и радно.У суботу 14.септембра такмичење се наставља утакмицом 8.кола против Радника у Сурдулици: 

" Играчи који су изнели највећу минутажу су током ове паузе добили прилику да мало одморе. Одиграли смо пријатељску утакмицу где су играчи са мањом минутажом имали већи простор да се покажу и да се наметну за прву екипу.

У Сурдулици нас очекује изузетно тешко гостовање. Њихова промена тренера донела им је бод у Шапцу. Поред тога, задњег дана прелазног рока су се појачали са шест нових играча изузетно квалитетних. Радник је и онако имао завидан офанзивни потенцијал са респектабилним саставом. Јесте да они нису добро отворили шампионат, али треба бити искрен и рећи да су они имали изузетно тежак распоред са само две утакмице кући.

Биће то захтевна утакмица, али моји момци су потврдили и у претходним утакмицама да смо у узлазној форми и да имамо шта да тражимо у Сурдулици и очекујемо неизвесну утакмицу.

Такође очекујем да играчи Напретка покажу приврженост, посвећеност и ако тако буде, а ја ћу инсистирати на томе јер им је то обавеза, очекујем позитиван резултат", рекао је шеф стручног штаба Напретка, Предраг Роган, најављујући предстојећу утакмицу.

Милош Миловановић, фудбалер Напретка је пет година провео у Раднику из Сурдулице, пре доласка у Напредак:

" Провео сам прелеп период свог живота у Сурдулици, али Напредак је сада мој клуб. Учинићу све да помогнем како стручном штабу, тако и саиграчима да се из Сурдулице вратимо са позитивним резултатом."

Ескић и Ожеговић немају право наступа због картона, док се Вешковац и Павићевић опорављају од повреда.

Утакмица Радник-Напредак игра се у суботу 14.септембра у 19:00 часова на стадиону у Сурдулици.