април 27, 2018 admin

Нормалније је да славе титулу у Београду

Четврто коло плејофа за Крушевљане ће бити празник фудбала. У недељу 29.априла са почетком у 16:00 часова снаге ће одмерити Напредак и Црвена звезда:

" Све утакмице у овој фази такмичења су захтевне и интересантне. Ми нисмо имали среће у Суботици, тако да су нам шансе сада мале за озбиљнију битку за излазак у Европу, али о томе нисмо ни размишљали.

Звезда је у ситуацији да слави титулу. Она је одавно титулу освојила и видимо да се спремају да је у Крушевцу прославе.

Немам ништа против, нека славе где хоће, али мислим да је нормалније да је прославе у Београду! 

На нама је одиграмо утакмицу, пре свега за себе и за клуб. Да кроз ту утакмицу покажемо свој карактер, шта је то што ми у овом моменту као тим можемо и да достојанствено изађемо са терена, не само после ове утакмице него до краја првенства", рекао је шеф стручног штаба Милорад Косановић најављујући недељну утакмицу.

Ненад Шљивић, фудбалер Напретка очекује пре свега добру утакмицу:

" Спремамо се као и за сваку другу утакмицу. Играчи су свесни да смо ове сезоне показали да можемо да се носимо раме уз раме са свим клубовима у Суперлиги, а покушаћемо у недељу да одложимо славље Црвене звезде за неку другу прилику".

Директор клуба Владимир Арсић још једном је апеловао на публику да на време обезбеде своје улазнице и искористе погодност уласка на стадион два сата пре почетка утакмице:

"Управни одбор ФК Напредак одредио је цене улазница за предстојећу утакмицу:  СЕВЕР - 200 динара, ЈУГ - 400 динара , ИСТОК - 500 динара, ЗАПАД 1 - 600 динара, ЗАПАД 2 - 700 динара

Улазнице се могу купити од суботе 28.априла  на Благајни стадиона Младост у Крушевцу у радном времену:
       - Субота 28.април од 09 до 18 часова
       - Недеља 29.април од 10 часова до почетка утакмице

 

Куповина улазница врши се искључиво уз лични документ са фотографијом, и сва лица морају имати улазнице, и деца млађа од 7 година, обзиром да је утакмица високог ризика. По једном документу могу се купити највише 6 улазница.

На сам дан утакмице, улазнице ће се продавати од 10 часова до почетка утакмице, с тим што ће се продаја вршити на свим билетарницама стадиона Младост,односно на северној, источној, јужној и билетарницама на западу један и западу два." 

И овог  пута на трибини ЗАПАД 1 навијачи НЕЋЕ моћи да уђу са обележјима Црвене звезде.