март 12, 2019 admin

 Немамо оптерећење, играћемо пуним срцем

Фудбалски клуб Напредак предузео је све мере прописане Законом о организовању утакмица високог ризика. Директор клуба Владимир Арсић рекао је данас да Напредак спремно дочекује утакмицу четврт финала КУП-а Србије:

" Предузете су све мере из наше надлежности. Продаја је данас почела, и карте ће моћи да се купе до почетка утакмице. Цене карата су : север 200, југ 400, исток 500, запад један 600 и запад два 700 динара. Важно за наше грађане је и чињеница да ће улице око стадиона бити затворене за саобраћај у периоду од 13:00 до 19:00 часова."

Утакмица 1/4 финала КУП-а игра се у среду 13.марта у 15:30 на стадиону Младост у Крушевцу. Противник нам је Партизан, који ових дана пролази кроз низ кадроовских потреса:

"Жао ми је што је Партизан у таквој ситуацији, а посебно ми је жао Бате Мирковића, са којим се знам 30 година. Било би лепше да Партизан овде дође онакав какав је био после дербија.

Без обзира на дешавања у Партизану, то је велик клуб, велик тим, и то је много бољи тим него што су резултати показали у последње две утакмице, јер је Партизан у обе утакмице био бољи, али је сплет околности био такав. Друга утакмица је још једном показала да се "на крову" не може играти фудбал. Гол је плод терена а не грешке играча. Тамо је и Звезда изгубила првенство. Не знам ко и зашто то дозвољава.

У Куп такмичењу смо догурали далеко, играмо утакмицу кући и ми ћемо показати најбоље што можемо у овом моменту. Ми нисмо тим који може да прети било коме, а не Партизану.

Оно што можемо јесте да ћемо дати све од себе. Колико задржимо концентрацију и мир, нисмо без шанси. Немамо оптерећење, играћемо пуним срцем" рекао је шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић.