март 1, 2018 admin

Само ме Напредак интересује

"Војводина је мој клуб, моја кућа.Ту сам провео петнаест година као играч , директор клуба и тренер. То ми нико не може узети, и ја то не кријем,нити сам икада крио. 

Али ово што ја сада радим није ни за Војводину,нити против ње. Ја сам тренер Напретка и само ме Напредак интересује. С те стране нема емоција" одговорио је на новинарско питање шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић.

 У суботу 3.марта Напредак дочекује Војводину, у утакмици 25.кола СЛ. Сусрет почиње у 15:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Да би спремно дочекали "Стару даму", Фудбалском клубу Напредак у помоћ су притекли штићеници Васпитно поправног дома из Крушевца који су радили на уклањању снега са терена стадиона.

Временски услови у Србији су свим клубовима отежали рад ових дана, па тако и фудбалерима Напретка, али Косановић не познаје реч "проблем":

" Ми смо одрадили тренинге, и урађено је све што треба. Физички потпуно спремно дочекујемо изазове који нас очекују у наредних пет кола. Улазимо у серију утакмица које су нама важне и занимљиве. Утакмица против Војводине може да реши многе ствари када је Напредак у питању, а онда ћемо видети шта и како у Шапцу.

Војводина је клуб који заслужује сво поштовање и пажњу. Имају тим који је годинама у самом врху српског фудбала, и ми за то морамо бити спремни.

Утакмица ће бити тешка, али то је оно што волимо и чему тежимо и желимо да имамо такве утакмице, да смо учесници таквог фудбала и спремни смо да дамо свој максимум у суботу.

Надам се позитивном резултату,који би био врло битан у овом моменту. У ова два кола се дефинитивно одлучује ко ће играти плеј оф".

Након тромесечног одсуства због повреде руке Милош Симоновић се успешно вратио на терен и одиграо добру партију против Вождовца:

" Екипу Војводине добро познајемо, шансе су нам једнаке, али домаћ терен је наша предност. Екипа је одлично радила ових дана, и атмосфера је сјајна. Иако је хладно одлично смо тренирали".

Од почетка пролећног дела сезоне по први пут, сви играчи су на располагању шефу стручног штаба. 

Утакмица Напредак-Војводина игра се у суботу 3.марта од 15:00 сати на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће бити пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 часова на билетарницама стадиона. Цена улазница је непромењена.