мај 16, 2017 admin

 Нека резултат одлучи ко заслужује Европу! 

 

У 36.колу СЛ фудбалери Напретка ће изаћи на мегдан колегама из Лучана. Утакмица Младост-Напредак игра се у среду 17.маја од 19:00 часова на стадиону ФК Младост у Лучанима. Напредак тренутно има четири бода заостатка за Младошћу :

"Победа у прошлом колу нам је донела свежину. Остале су још две утакмице, са много калкулација, и због распореда директних конкурената и због нашег распореда. 

Играмо против екипе која није случајно на позицији на којој јесте, направили су одличне резултате ове године. Но, мора да се зна да и Напредак има феноменалну годину, добре резултате, тако да ће ово бити утакмица између две подједнаке екипе, и најправедније је да ова утакмица и покаже ко би требало да буде представник у квалификацијама за Лигу Европе."

Добра вест је да се Гобељић прикључио екипи и да конкурише за место у тиму:

" Целе ове недеље је тренирао са екипом и могу да рачунам на њега у Лучанима, мада не би требало да буде изненађење ако се на терену у првој постави нађу играчи који су имали мању минутажу у досадашњем такмичењу", рекао је шеф стручног штаба Напретка Вук Рашовић, најављујући гостовање Чарапана у Лучанима .