април 28, 2017 admin

  Не знамо да играмо другачије !

У 33.колу СЛ, Напредак гостује екипи Партизана, који за собом има у континуитету 26 победа и 4 нерешена резултата.

Најавујући утакмицу, асистент тренера Напретка Зоран Стојановић рекао је да се екипа спремала као и за сваку другу утакмицу, и да смо свесни тога да је наша предност свежина екипе у односу на играче Партизана који за собом имају тешку куп утакмицу:

" Партизан је у првенству показао озбиљност, континуитет и тај победнички низ је за свако поштовање. Основне њихове карике су Ђурђевић и Леонардо и од њих прети највећа опасност. Недељу за нама смо искористили за упознавање са овим играчима и за припрему утакмице јер знамо шта нас чека. 

Скренуо бих пажњу и на голмана Кљајић који је озбиљан стуб одбране Партизана. Он уноси сигурност у њихову игру и доприноси стабилности целе екипе и одбране."

Осим Гобељића који је због повреде замењен на претходној утакмици сви играчи Напретка су спремни и максимално мотивисани.

Фудбалер Напретка Немања Тубић је рекао да није потребна додатна мотивација када се игра против "великих" противника, и без обзира што је "дете Партизана" нема емоција када је предстојећа утакмица у питању:

" Емоције су по страни, ја сам професионалац и играч Напретка, даћу све од себе . Спремамо се као и за сваку другу утакмицу, додатних мотива нема, ми не знамо да играмо другачије него да дамо 100 % себе. Целу полусезону смо одиграли максимално ангажовано и мотивисано и нисмо се обазирали ни на шта.

Када даш себе потпуно, онда је све друго у Божјим рукама!"

Утакмица 33.кола СЛ, Партизан-Напредак игра се у недељу 30.априла у 16:00 часова на стадиону ЈНА у Београду. За ову прилику, ФК Партизан је отворио капије свог стадиона и улаз на утакмицу ће бити бесплатан.