децембар 6, 2018 admin

Не пита се само Звезда

Утакмицу 20.кола Супер лиге, Напредак игра у суботу 8.децембра са почетком у 19:00 часова на стадиону Рајко Митић у Београду, уз директан пренос на ТВ Арена. Противник је актуелни шампион Црвена звезда:

" Црвена звезда је неприкосновена у овом првенству, и остаће тако и до краја првенства. Рекао сам да ће у 12.колу бити првак државе, што је она и постала, тако да идемо да одиграмо што боље можемо. Имаћемо изванредне услове, терен је одличан, без обзира на временске прилике. Бићемо максимално орјентисани ка игри и жељи да направимо што је могуће бољи реултат. То никада не може бити у другом плану, јер можемо и хоћемо, али морамо бити и реални.

У колико будемо играли како ми можемо то ће бити лепа утакмица, па чак можда и неизвесна", рекао је на конференцији за новинаре стратег Напретка Милорад Косановић. Он је изразио наду да ће тако и бити, јер и поред тешких услова за рад и "згуснутог" распореда утакмица, сви играчи су на располагању стручном штабу.

"Идемо у Београд да се играмо" закључио је Косановић своје обраћање новинарима.

Енвер Аливодић сматра да се не пита само Звезда:

" Сигурно је да нас очекује тешка утакмица.Звезда има два тима, подједнако добра. Ми ћемо покушати да искористимо своју шансу. Сигурно је да не идемо да се бранимо, и мислим да ће бити добра утакмица.

Ни једна екипа која игра против нас се не пита,само она, па тако ни Звезда" рекао је искусни Аливодић.