новембар 22, 2018 admin

Наставити континуитет добрих игара

Репрезентативну паузу фудбалери и стручни штаб Напретка искористили су за припрему за улазак у завршницу јесењег дела првенства. Прва на реду је утакмица 17.кола СЛ, Напредак-Мачва, која се игра у суботу 24.новембра у 13:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу:

" Екипа изгледа добро, и на нама је да у суботу одиграмо најбоље што можемо и пробамо да направимо опет добар резултат. Имамо још пет утакмица, и треба узети сваки бод, да лакше одиграмо пролећни део сезоне и испунимо циљ који Клуб има.

За противника имамо тим који је једнак већини тимова у овој лиги,тако да мислим да ћемо спремно ући у утакмицу и уколико временски услови буду дозволили, покушати да одиграмо најбоље што можемо", рекао је шеф стручног штаба Напретка, Милорад Косановић.

Екипа Мачве је на почетку ове сезоне узела бодове, па је време да се ти бодови врате, сматра млади одбрамбени играч Напретка Марко Маринковић:

"На нама је да након репрезентативне паузе наставимо добар континуитет игара који смо имали у претходним колима.Очекујем добру и борбену утакмицу."

Утакмица 17.кола СЛ, Напредак-Мачва, игра се у суботу 24.новембра са почетком у 13:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на билетарници стадиона. цена улазница је непромењена.