мај 15, 2018 admin

Наша је обавеза да одиграмо најбоље!

Утакмица 37.кола, Раднички Ниш-Напредак игра се у четвртак 17.маја од 19:00 часова на стадиону Чаир у Нишу. Резултатски веома битна утакмица за домаћина, али Напредак, иако ова утакмица нема резултатског значаја за нас, неће отићи на гостовање са белим заставама:

"Захваљујући пласману у првом делу првенства добили смо интересантан распоред у плејофу, тако да од прве, па ево до ове последње утакмице стално имамо противника коме нешто треба" почео је своје обраћање окупљеним новинарима шеф стручног штаба Милорад Косановић.

" То је добро за наш тим и за ову децу да науче да играју сваку утакмицу и да се не опуштају. Нећемо да дозволимо никоме да добија бодове против нас без напора, нити ћемо дозволити некоме да се игра са нама. Врло важна утакмица за све клубове који имају шансу да се пласирају на то четврто место, а наша је обавеза да одиграмо најбоље што можемо.

Ми ћемо то урадити без обзира што је Радничком то јако важно, играју кући, последња им је шанса и сигурно да неће ништа препустити да иде својим токовима, али се то нас не тиче.

Оно што није добро за нас је то што смо остали без пола тима:имамо три повређена играча, два играча кажњена,тако да ћемо против Радничког без пет играча. 

Без обзира на то изаћићемо са једнако великом жељом да се супротставимо  Радничком и да пробамо да тражимо неки резултат који за нас може бити такав да се каже да су играчи добро одрадили свој посао" завршио је најаву утакмице шеф струке Напретка.

Јакузе хвала вам што сте и ове сезоне верно пратили нашег " Градског"!