новембар 7, 2019 admin

Напасти са више енергије и страсти

У суботу 9.новембра Напредак ће одмерити снаге са Чукаричким, који је један од најорганизованијих клубова у Србији, по речима Предрага Рогана, шефа стручног штаба Напретка:

" Доласком мог колеге Веселиновића филозофија и идеја Чукариког се спроводи на још квалитетнији начин и сам положај на табели довољно говори о томе. Они су екипа која игра изузетно атрактивно, агресивно, динамично, усмерени ка противничком голу. Екипа која је изгубила само једну утакмицу, против ТСЦ-а у Сенти и која је примила само осам голова,и поред тога што игра нападачки фудбал, довољно говори о квалитету са којим располаже Чукарички.

С друге странне ми требамо да наставимо у ритму који смо имали у последње три утакмице, али морамо да поправимо концентрацију пред противничким голом, да још једном покажемо храброст и одлучност, а за који резултат ће то бити довољно видећемо у суботу у 16:00 часова".

У последњих шест међусобних дуела, Чукарички је славио чак четири пута, али Митар Ћуковић, фудбалер Напретка сматра да резултат овог пута неће изостати:

" Они су квалитетна екипа, спој младости и искуства, у одличној су серији што показују и њихови резултати. Иако смо у првој утакмици изгубили, пружили смо јако добру партију и током већег дела утакмице смо доминирали. Ако смо то могли на Брду, не видим разлога зашто то не би поновили и овде и сигуран сам да резултат овог пута неће изостати.".

Утакмица 16.кола Линглонг супер лиге Напредак-Чукарички игра се у суботу 9.новембра од 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу продаваће се на дан утакмице од десет сати на благајни стадион, по стандардним непромењеним ценама.

Због реконструкције стадиона и даље је затворена источна трибина, па ће власници сезонских улазница за исток утакмицу моћи да гледају са севрне, јужне или трибине запада један.