август 25, 2016 admin

20160825_130158 

 

На "Змајеве" у пуном саставу

Шеф стручног штаба Напретка Драган Ивановић најавио је за викенд тешко гостовање из два разлога,први је подлога:

"Други разлог је квалитет те екипе која је евидентно изгубила бодове од Црвене звезде и административно од Спартака.Колега Живковић студиозно води одличну екипу Вождовца.Имају добра појачања тако да нас очекује тешка утакмица.

Посматрајући нас,након победе над Јавором,оптимистично идемо за Београд,да покушамо да остваримо победу. Били би смо задовољни и бодом,обзиром на тренутни бодовни салдо екипе Вождовца".

Гобељић се враћа у тим,Маркоски је тренирао са екипом, а свакако ће Напреткова екипа бити освежена и неким од новајлија:

"Боља је ситуација у играчком кадру и очекујем добру утакмицу" рекао је Ивановић.

Непосредно пре почетка конференције за новинаре, фудбалер Напретка Ненад Шљивић упитан је да ли ће постићи погодак. Шаљиво, у свом стилу је одговорио да би пресрећан био и да голман постигне погодак и реши утакмицу, а када су се камере укључиле он се уозбиљио:

"Идемо на гостовање екипи која је врло организована.Они су стабилан суперлигаш са добрим индивидуалцима. Мишљења сам да ми имамо снаге,моћи и мотива да покажемо добар фудбал на Вождовцу. Обзиром на два негативна резултата са последња два гостовања мислим да је време да упишемо нове бодове".

Утакмица Вождовац-Напредак игра се у суботу 27.августа у 20:00 часова на стадиону ФК Вождовац.

Након утакмице седмог кола,предстоји нам репрезентативна пауза,коју ће екипа Напретка искористити за припрему за наставак првенства.

 

puma

puma

puma

puma