новембар 23, 2017 admin

 

На Радника без Шљивића!

Осамнаесто коло Супер лиге доноси Напретку незгодног противника из Сурдулице. Фудбалери Радника се налазе на деветом месту са само бодом мање од Напретка, а о њиховој снази најбоље говоре резултати из последња три меча: савладали су Спартак и Вождовац у Сурдулици, а на Карађорђу играли нерешено са Војводином:

"Радник је добро укомпонована екипа, која користи максимум својих могућности да би дошла до резултата, искључиво се баве такмичењем, тако да ће с те стране бити озбиљно гостовање. Имамо противника по снази једнаког многима с којима смо играли. 

Ми смо у ситуацији да морамо да пробамо да изађемо из резултатске кризе. Надам се да ћемо успети да одиграмо утакмицу добро и да ћемо смоћи снаге да се организовано одупремо игри Радника. 

Имамо проблем са Шљивићевом повредом, који неће бити у протоколу, али то ћемо решити са играчима са којима располажемо. Нећемо много побећи од онога што овај тим може, а то што можемо је довољно за позитиван резултат", скаутирао је противника шеф стручног штаба Милорад Косановић.

Сваки је пораз тежак, поготову онај на домаћем терену, а о атмосфери у екипи пред гостовање Раднику говорио је Никола Боранијашевић, фудбалер Напретка:

" У свим утакмицама које смо изубили, ни један противник нас није надиграо, већ смо победили сами себе. Ако се против Радника уђе у утакмицу максимално ангажовано и одговорно, пре свега сконцентрисано, мислим да неће бити проблема. Сви играчи су свесни ситуације и тога колико би нам значио повољан резултат у Сурдулици".

Утакмица Радник-Напредак игра се у суботу 25.новембра у 15:00 часова на стадиону ФК Радника у Сурдулици.