април 24, 2018 admin

Мораћемо више да се такмичимо

 

У среду 25.априла Напредак гостује Спартаку у Суботици, за који је шеф струке Напретка Милорад Косановић рекао да је изузетан тим:

" Спартак је у овом делу првенства показао да има квалитет. Ми смо са њима пре два месеца одиграли једну прелепу утакмицу и надам се да би у среду могло да буде тако. У прва два кола плејофа Напредак је стартовао половично док је Спартак узео свих шест бодова и направио је малу разлику у односу на све нас остале.

Морамо добро да размислимо како да се понашамо и играмо у Суботици. Уз сво поштовање према Спартаку мораћемо ми да почнемо да се мало више такмичимо него што је то било у прве две утакмице.

Ми то можемо и надам се да ћемо уз један квалитетан приступ одиграти добру утакмицу.

У случају да узмемо неки бод у СУботици ми онда остајемо у доброј позицији да наставимо да се такмичимо до краја плејофа што је најважние за овај тим. У случају негативног исхода све би било много теже а то не би било добро у овом моменту."

На питање новинара остаје ли Напредак при амбицијама да изађе у Европу, директор Клуба Владимир Арсић одговорио је да су оне за овај тим увек највише, па ће се и у овој сезони, све до краја плеј-офа, борити за што бољи пласман.

Утакмица Спартак-Напредак ига се у среду 25.априла у 18 часова на градском стадиону у Суботици.