мај 11, 2018 admin

Вукановић: Ми идемо на победу!

Напредак ће, последњи пут у овој сезони, заиграти пред домаћом публиком у недељу 13.маја од 17: часова. Противник нам је Чукарички, једина екипа коју у овој сезони Напредак није ни једном поразио:

" Чека нас врло озбиљна утакмица. То је тим који има амбиције, обзиром да су испали из Куп-а, да избори пласман кои може да им омогући играње у Европи. Без обзира на бодовну ситуацију у којој се налазимо нама је ово иста утакмица као и све које смо до сада одиграли, и ми ту не правимо разлику.

Ми имамо обавезу према себи, да играмо и да се понашамо онако како су се ови момци понашали у досадашнјем првенству, а то значи одлично и желимо да се истакмичимо и у недељу да би смо на леп начин завршили првенство.

То су нам жеље и амбиције и потпуно смо спремни да одиграмо још једну добру утакмицу", рекао је шеф стручног штаба Напретка Милорад Косановић.

"Ми идемо на победу", није био дипломата Алекса Вукановић пред окупљеним новинарима, и наставио:

"Желимо да се пред домаћом публиком покажемо у најбољем светлу, да дамо свој максимум и да та три бода остану код нас. Нисмо их победили три утакмице и време је да узмемо та три бода."

Улазнице за утакмицу Напредак-Чукарички биће пуштене у продају на дан утакмице, у недељу 13.маја од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цене улазница су непромењене.