јул 26, 2018 admin

Мачва спремнија него прошле сезоне 

У суботу 28.јула игра се друго коло СЛ 2018/19, Напредак гостује у Шапцу, а Милорад Косановић, шеф струке Напретка рекао је да је Мачва у првом колу показала да је спремнија да одигра ово првенство него прошлогодишње. :

" Имају годину дана искуства више, играчи који су углавном дошли из друге лиге сада се осећају доста комотно што су показали у прошлој утакмици против Спартака, коју су у најмању руку, одиграли равноправно. Не треба заборавити да Спартак игра квалификације за Лигу Европе. Мачва је ту утакмицу изгубила несретно на самом крају. 

С друге стране, ми смо радили целе недеље потпуно у складу са планом. Сва тројица играча који су били повређени су потпуно спремни, тако да немамо ни један проблем.

Утакмица неће бити лака, али смо спремни да одиграмо квалитетно и добро и тражимо резултат који ће бити позитиван."

Марко Маринковић, новајлија у редовима Напретка данас се представио новинарима:

"Захвалио бих се Клубу и Шефу струке и играчима, што су ме овако брзо прихватили. Искрено сам одушевљен атмосфером у клубу и драго ми је што су ми омогућили да се овако брзо уклопим у екипу.

Мачва је добро организована екипа, али ми увек гледамо у наше двориште, и требало би да наставимо победнички низ из првог кола."

На питање да ли нам обећава победу Маринковић је рекао да је сигуран у то.

Утакмица Мачва-Напредак игра се у суботу 28.јула у 19:00 часова на стадиону ФК Мачва у Шапцу.