јул 12, 2018 admin

Задовољан сам 

Фудбалски клуб Напредак је остао без бодова на другој одиграној утакмици на Међународном турниру у Сетубалу. Након вођства Напретка од 1:0 прелепим погодком Костића у првом полувремену, прљавом игром, уз помоћ судија и са десет играча, Напредак је остао без бодова:

" Добро смо играли, али је тешко играти и против противника и против судија. Ова утакмица нам је отета, јер смо цело друго полувреме играли са играчем мање.

У сваком случају, Напредак је у два дана одиграо две тешке и чврсте утакмице. Ако сада правимо анализу, у прву утакмицу против Бенфике нису могли брзо да уђу, што је резултат умора од пута, пада концентрације,"тешких" ногу. 

Утакмица против Сетубала је била тешка и прљава. Тешка зато што се игра 20 сати после прве, без одмора. прљава зато што су је судије учиниле таквом.

Добро је што смо дошли и одиграли две утакмице.У овој фази припрема то је одлично.

Видели смо да у фудбалској земљи можемо да играмо фудбал.Задовољан сам понашањем играча, односом према раду, залагањем и игром", рекао је након утакмице стратег Напретка Милорад Косановић.

Као награду за успешна завршетак друге фазе припрема, данас ће играчи Напретка обићи Лисабон, а вечерас ће присуствовати утакмици Бенфика-Сетубал,којом се турнир завршава. 

 

Повратак екипе Напретка у Крушевац се очекује 14.јула.