септембар 22, 2017 admin

Косановић зацртао циљ

Званичним потписивањем уговора Милорад Косановић преузео је клупу Напретка.

"Желим Вам добродошлицу и много успеха", рекао је генерални секретар Драган Пајић, приликом потписивања уговора.

"Обзиром да је Звезда заузета, у Партизан не могу, у Војводини није добро, мислим да је Напредак једина логична одредница и једини клуб у коме бих ја могао да радим и да се осећам пријатно", показао је смисао за хумор новоименовани шеф струке.

"Председник клуба Марко Мишковић и ја се знамо годинама. У моменту када ме је позвао нисам имао дилему, и драго ми је да сам дошао".

Шеф стручног штаба Милорад Косановић имао је само три дана да се упозна са екипом Напретка и већ у недељу га очекује ватрено крштење пред крушевачком публиком, и утакмица 11.кола СЛ Напредак-Мачва:

"Нама ће до краја првенства све утакмице бити врло важне, зато што их не делимо на лаке и тешке, битне и небитне.Све су нам битне јер хоћемо да будемо у свакој утакмици максимално добри и да се такмичимо пре свега. 

За противника имамо тим и клуб који су врло амбициозни, убедљиво су освојили Прву лигу, направили су пар добрих резултата већ на старту првенства. Имају неколико добрих индивидуалаца, од којих неке лично познајем. Знамо све о њима, али ми имамо наше планове и жеље о којима смо разговарали и пробаћемо да у недељу будемо максимално сконцентрисани и добри. Позитиван резултат је у овом моменту најважнији за овај тим".

Утакмица Напредак-Мачва игра се у недељу 24.септембра у 19:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице за утакмицу биће пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост. Цене улазница су непромењене.