новембар 28, 2018 admin

Косановић пред Бачку: Ми се питамо!

"Очекује нас једна у низу сличних утакмица које играмо у последње време, попут оне са Земуном или Радом, нијансе су у питању", почео је своје обраћање новинарима шеф струке Напретка, Милорад Косановић, најављујући утакмицу 18.кола СЛ, ОФК Бачка-Напредак,која се игра у петак 30.новембра у Бачкој Паланци.

Говорећи о специфичностима предстојећег противника Косановић је рекао:

" Очекује нас озбиљан посао, играмо утакмицу у гостима, можда ће и временски услови бити против фудбала, што нам сигурно не иде у корист.

ОФК Бачка има кризу резултата, па су извршили промену тренера,но нас то не сме да завара. Нас ће дочекати максимално спремни, јер постоји тај неки посебан мотив када играју  против Напретка и Војводине, не зна зашто.

Оно што је најважније је то да се ми ту много питамо, и начин на који одиграмо ту утакмицу донеће и крајњи резултат. Надам се да смо спремни да наставимо са добрим и озбиљним играма, тим пре што немамо кадровских проблема."

Осим искљученог Остојића сви играчи су на располагању стручном штабу Напретка. 

" Желим да том утакмицом наставимо серију добрих игара", завршио је обраћање новинарима Косановић.

Утакмица ОФК Бачка-Напредак игра се у петак 30.новембра са почетком у 18:00 часова на стадиону Славко Малетин Вава у Бачкој Паланци.