април 13, 2018 admin

Војводину дочекујемо у најбољем расположењу

 

У 31.колу СЛ Напредак на свом стадиону дочекује Војводину.Утакмица се игра у недељу 15.априла са почетком у 16:00 часова. На данас одржаној конференцији за новинаре, шеф стручног штаба Милорад Косановић рекао је да Напредак из утакмице у утакмицу игра све боље и да је то најважније:

"Ми смо успели да се пре краја првенства пласирамо у првих осам, и то је била жеља свих нас у клубу.Тако смо створили услове да одиграмо свих седам утакмица у којима требамо пре свега да наставимо да уживамо.

Имамо свој начин игре и од њега не одступамо. Ову утакмицу дочекујемо у најбољем расположењу.

Војводина је велики тим који мора да се поштује и ми се тако и понашамо. На нама је да се концентришемо на оно што ми можемо и да се покажемо у најбољем светлу".

Милош Остојић, фудбалер Напретка рекао је да Напредак у сваку утакмицу улази на исти начин и да ће тако бити и у недељу:

" Војводину добро познајемо и неће ту бити неких изненађења у колико ми одиграмо онако како умемо. Надам се повољном резултату по нас".

Осим Маркоског који ће због картона пропустити ову утакмицу, сви остали играчи су на располагању стручном штабу Напретка.

Улазнице за утакмицу Напредак-Војводина биће пуштене у продају на дан утакмице на билетарницама стадиона Младост. цен аулазница је непромењена.