новембар 27, 2017 admin

Бољи, квалитетнији и јачи!

У среду 29.новембра Напредак ће угостити екипу ОФК Бачке,у оквиру 19.кола Супер лиге. ОФК Бачка је у претходном колу победила Војводину, што би могло да говори о подизању нивоа игре овог клуба, сматра Милорад Косановић шеф стручног штаба Напретка:

" Њихова позиција на зачељу табеле не говори о њиховим квалитетима,које ми морамо схватити озбиљно. 

Наша обавеза је да након победе у гостима, и постигнутог резултата, задржимо тај ниво у свим сегментима што се тиче и игре и понашања и дисциплине, жеље и да покушамо да наставимо са позитивним резултатима поготову када су у питању утакмице које се играју пред домаћом публиком.

Улазимо у завршницу овог дела првенства. Остале су четири утакмице које ћемо одиграти у две недеље, и требало би да дамо све од себе да би резултатски мирно завршили овај јесењи део , и да би имали довољан број бодова да у наставку првенства регуларно уђемо у такмичење са свим екипама које се налазе у првих осам.

Мислим да овај тим то може,а овај Клуб може сигурно. Наша обавеза је да све одрадимо максимално. Неће бити лако, јер у овој лиги ништа није лако. Она захтева мобилизацију сваких седам дана и нико не може да се опусти, јер чим се опусти има проблем. 

Ми смо бољи, квалитетнији и јачи од нашег следећег противника али све то морамо и доказати у предстојећих 90 минута да би смо остварили добар резултат."

Стручном штабу ФК Напредак неће бити лако до краја јесењег дела јер је, због повреда, клупа скраћена за четири места. Ивановићу, Маркоском и Урошевићу се придружио и Вешковац.

Утакмица Напредак-ОФК Бачка игра се у среду 29.новемба у 17:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће бити пуштене у продају на сам дан утакмице од 10:00 на благајнама стадиона. Цене улазница су непромењене: север и југ се продају п цени од 150 динара, исток 250, запад један 300 и запад два 400 динара.