децембар 8, 2017 admin

Очекујемо велику посету

Последња утакмица у јесењем делу првенства,која се игра пред домаћом публиком, одиграће се у недељу 10.децембра са почетком у 14:00 часова. У госте нам долази Партизан, и као и увек када су "велике" утакмице у питању, влада велико интересовање за куповину карата.

Утакмица је проглашена утакмицом високог ризика, па је о организацији утакмице, на данас одржаној конференцији за новинаре, говорио Владимир Арсић, директор клуба:

"Обзиром да се ради о утакмици повећаног ризика, улице око стадиона биће затворене за саобраћај од 11:00 до 17:00 часова. Продаја улазница се врши уз документ са фотографијом и једна особа може да купи највише 7 улазница. Цене улазница су непромењене у односу на прошлу годину: север је 200,исток је 500, југ је 400, запад један 600 и запад два 700 динара.

У договору са редарском службом, на трибини запад један неће моћи да се уносе обележја Партизана, због наших навијача који се налазе на тој трибини", рекао је Арсић.

Улазнице се пуштају у продају у суботу 9.децембра од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Продаја улазница вршиће се и на сам дан утакмице, на билетарницама стадиона.