децембар 3, 2018 admin

Капитен очекује три бода!

Улазимо у саму завршницу јесењег дела првенства. Преостале су још три утакмице, од којих се већ прва у низу игра у среду 5.децембра са почетком у 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу:

" Имамо прилику да одиграмо три добре утакмице,против добрих противника, и надам се да ћемо имати довољно снаге да одговоримо изазову који нас очекује.

Пролетер је тим који краси искуство,пре свега, а њихови најбољи играчи су поникли у школи Војводине. Нису играчи без педигреа и волео бих да то буде лепа утакмица. Ми смо сви спремни, имамо жеље, снаге и знања да то завршимо на најбољи начин", најавио је утакмицу 19.кола шеф стручног штаба Напретка, Милорад Косановић.

Реми на гостујућем терену у Бачкој Паланци прекинуо је победнички низ Напретка, али капитен Милош Вулић сматра да Напредак има снаге да се врати на тај пут:

" Наставили смо низ без пораза, и то је најбитније. Пролетер је чврста и добра екипа, и као што знате са њима смо ремизирали на самом почетку сезоне у Новом Саду. Тада смо још увек тражили своју форму, а сада је већ  друга прича - играмо добро и спремно дочекујемо ову утакмицу. Надам се да ћемо уписати три нова бода".

Утакмица 19.кола Супер лиге Напредак-Пролетер игра се у среду 5.децембра са почетком у 16:00 часова на стадиону Младост у Крушевцу. Улазнице ће бити пуштене у продају на дан утакмице од 10:00 сати на благајнама стадиона Младост у Крушевцу. Цена улазница је непромењена.