март 6, 2020 admin

Утакмица има императив победе

Један освојен бод из четири утакмице биланс је досадашњег пролећног наступа Напретка, па је онда разумљиво да предстојећа утакмица 25.кола Напредак-Пролетер носи императив победе:

" Ми смо екипе приближног квалитета, и ово је још једна у низу са таквим противником. Пролетер је место испод нас, долазе по резултат, а ми имамо императив победе.

Пролетер има квалитетну екипу са доста добрих појединаца. Међутим, ми немамо шта да изгубимо и надам се да ћемо из прве прилике постићи погодак и да ће бодови остати у Крушевцу", рекао је шеф стручног штаба Напретка Иван Стефановић.

Гаврић ће због картона паузирати и ову утакмицу, а ван строја су Баха, Павићевић и Мркић. Радује чињеница да ће за ову утакмицу у комбинацији бити и Абубакар.

Мирослав Бјелош фудбалер Напретка рекао је да је атмосфера у екипи одлична и да се надају да ће забележити прву победу пред домаћом публиком:

" Момци верују у сутрашњу победу. Чека нас тешка утакмица, Пролетер је екипа која је дуго на окупу, али мислим да ако будемо играли као у Сенти друго полувреме, мислим да бодови остају у Крушевцу." 

Одлуком руководства Фудбалског клуба Напредак, за предстојећу утакмицу 25.кола Линглонг Суперлиге Напредак-Пролетер, која се игра у суботу 7.марта са почетком у 16:00 часова, улаз за све особе женског пола биће бесплатан.

У сусрет Међународном дану жена ово је симболичан поклон Фудбалског клуба Напредак свим љубитељкама фудбала.

Бесплатне улазнице даме ће моћи да преузму на благајнама стадиона Младост у Крушевцу од 13:часова на дан утакмице.